Laukaan Puhtaanapito
NaviLeft Yritysesittelymme Palvelumme Ohjeita Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja NaviRight
Isot kuvat
LeftBar

UUSI VUOSI (tammikuu 2016)Highslide JS

Uusi vuosi on alkanut kipakassa pakkassäässä. Etenkin biojäteastiat joihin jäte on laitettu pelkiltään ilman mitään suojaa, tuppaa jäätymään astioihin eikä lähde tyhjennyksen yhteydessä pois. Kovilla pakkasilla astioita ei voi kovaa kopistella, joten jätettä jää väkisinkin astioihin. Biohajoavissa pusseissa tai muuten pakattuna jäte irtoaa paremmin.

Suoritamme jo perinteeksi muodostuneen joulukuusien erilliskeräyksen viikolla 2. Kuuset kerätään Laukaan taajamista taloyhtiöiden jätepisteiltä, niistä kohteista jotka kuuluva meidän asiakaslistalle muutenkin.

Omakotitalojen joulukuuset voi pilkkoa ja polttaa tulisijoilla, tai toimittaa lähimmälle aluekeräyspisteelle tai jos vieressä on rivitalo, sen jätepisteelle. Kuuset kannattaa toimittaa keräykseen viimeistään viikonloppuna, ja ilman koristeita tietenkin.

 
 

 


Yritysmintamme alkoi vuonna 1985, jolloin toimimme Laukaan Kiinteistöpalvelunnimellä. Nykyinen Laukaan Puhtaanapito Oy -nimi otettiin käyttöön vuonna 1999.

Toimipaikkanamme on Laukaan asemalla ja pääasiallisin palvelualueemme on Laukaa.
Toki asiakkaitamme löytyy myös lähikunnista ja vuokravessojen kanssa kuljemme pitkissäkin reissuissa.

Käytössämme on neljä pakkaavaa jäteautoa, joista yksi kerää ainoastaan kuivajätettä. Yksi auto kerää vuoropäivinä myös paperia, pahvia/kartonkia tai energiajätettä. Meillä on kaksi monilokerikkoautoa jotka keräävät biojätteen ja kuivajätteen samalla reissulla, omiin lokerikkoihinsa. Llisäksi jaksottain kerätään metallia ja lasia. Loka-auto ja vaihtolavakuljetukset ovat liikenteessä joka päivä.

Toimistoasioissa sinua palvelee Satu Kankainen

RightBar
Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
Laukaan Puhtaanapidon kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi