Laukaan Puhtaanapito
NaviLeft Yritysesittelymme Palvelumme Ohjeita Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja NaviRight
Isot kuvat
LeftBar

TALVEN ILOJA (tammkuu2015) Highslide JS

Heti kun joulun roskista on päästy eroon, alkoi talvikauden ihanuudet. Lumityöt on tekemättä harmittavan usealle astialle ja lähinnä biojäteastian tyhjennykset ovat ongelma, koska jäte on jäätynyt astiaan kiinni. Astioita ei määräänsä enempää voi kopsautella, joten pohjalle jää väkisinkin jätettä. Kuljettajalla ei ole mahdollisuutta joka astiaa jäädä kaapimaan, koska päivät venyvät muutenkin talvikelissä pidemmiksi. Säkilliset astiat ovat olleet helpompia, jäte ei ole jäätynyt niin pahasti.

 

 

 
 

 


Yritysmintamme alkoi vuonna 1985, jolloin toimimme Laukaan Kiinteistöpalvelunnimellä. Nykyinen Laukaan Puhtaanapito Oy -nimi otettiin käyttöön vuonna 1999.

Toimipaikkanamme on Laukaan asemalla ja pääasiallisin palvelualueemme on Laukaa.
Toki asiakkaitamme löytyy myös lähikunnista ja vuokravessojen kanssa kuljemme pitkissäkin reissuissa.

Käytössämme on neljä pakkaavaa jäteautoa, joista yksi kerää ainoastaan kuivajätettä. Yksi auto kerää vuoropäivinä myös paperia, pahvia/kartonkia tai energiajätettä. Meillä on kaksi monilokerikkoautoa jotka keräävät biojätteen ja kuivajätteen samalla reissulla, omiin lokerikkoihinsa. Llisäksi jaksottain kerätään metallia ja lasia. Loka-auto ja vaihtolavakuljetukset ovat liikenteessä joka päivä.

Toimistoasioissa sinua palvelee Satu Kankainen

RightBar
Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
Laukaan Puhtaanapidon kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi